Intelligente camerasystemen

Heeft u ook last van Inbrekers, Jeugd of vernielingen op de bouw? 
Bel vandaag nog De Verkeersregelaars Centrale B.V. en de volgende dag is uw bouwplaats middels Camera's beveiligd. 

In de bouw, op bouwterreinen, zijn aannemers vaak de dupe van diefstal en vernieling. Niet alleen zeer vertragend en hinderlijk, maar ook kostbaar en tijdrovend. Materialen en gereedschap moeten worden vervangen, schade moet worden hersteld en in het ergste geval raakt de geplande bouw achter op schema.

Door rond uw bouwplaats camera's te plaatsen is er te waarnemen wanneer iemand de bouwplaats betreed.
Hierop kan onze meldkamer een alarmopvolger aansturen die ter plaatse gaat. Of dit nu spelende jeugd is, criminelen of toekomstige bewoners, we signaleren het en kunnen er iets aan doen.

De Verkeersregelaars Centrale B.V.  werkt hier nauw samen met een zeer betrouwbare partner welke ruime ervaring heeft in het beveiligen van uw bouwplaats.

De Verkeersregelaars Centrale B.V. beschikt over intelligente camerasystemen, waarmee onbevoegden niet alleen gedetecteerd worden maar ook gevolgd kunnen worden. Meldingen komen altijd binnen bij een Particuliere Alarmcentrale, die zowel de oorzaak van het alarm ziet, maar ook direct ”live” kan inkijken. Tevens heeft De Verkeersregelaars Centrale B.V. ook de mogelijkheid het camerasysteem te integreren met haar beveiligingssysteem, waardoor het beste uit 2 werelden wordt gecombineerd.

Plug & Play, speciaal ontworpen voor de bouw
Dankzij de ervaringen van De Verkeersregelaars Centrale B.V. bij de bouwsector is de Camera compleet afgestemd op de bouwplaats en behoeften van de aannemer. U ziet dit terug in het systeem doordat het o.a. mobiel en zelfstandig werkend is.
Detectie meldingen van de intelligente software worden aan u en of een alarmcentrale doorgegeven. Dit zijn zogenaamde prio 1 alarmmeldingen, waar de politie graag gehoor aan geeft. Zij worden daarom geacht binnen 15 minuten ter plaatse te zijn van het object. Hierdoor is de pakkans behoorlijk groot en worden valse alarmen niet onnodig opgevolgd, wat u bevrijd van onnodige kosten en irritaties.

Verplaatsen gaat snel en eenvoudig dankzij het handige transport formaat. 
Bij afronding van een bouwplaats kan de camera dus eenvoudig naar een andere bouwplaats verplaatst worden. 
Het systeem is zeer geschikt voor zowel langdurige als korte bouwprojecten.

Vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik hier! of bel 030-8200373

intelligente
intelligente
intelligente
intelligente