Tourniquets met of zonder portiersloge

Fysieke toegangscontrole kan met onze tourniquets of mobiele slagbomen

Fysieke toegangscontrole kan met onze tourniquets of mobiele slagbomen. Indien gewenst wordt het toegangscontrole systeem geÏntegreerd met de fysieke toegangscontrole. Bediening van de slagbomen kan o.a. handmatig, met lussen, met paskaarten, GSM,....

De tourniquets kunnen in uw eigen bedrijfskleuren gespoten worden. Door middel van een tourniquet kan op een hoogwaardige manier de toegangscontrole en registratie van personeel en bezoekers van locaties worden gerealiseerd. Een van de hoofddoelen van toegangscontrole is het voorkomen dat onbevoegden de locatie kunnen betreden of niet illegale personen op uw bouwplaats werken.

Verder kan het systeem gebruikt worden om informatie te genereren, zoals wekelijkse overzichten van gewerkte uren per onderaannemer, overzicht van de aanwezigen op de bouw plaats in geval van een calamiteit(en).


Tourniquets zijn niet alleen voor u handig om de controle over de toegang te hebben, maar het verhoogt ook het veiligheidsgevoel van uw bezoekers. Het geeft hen het gevoel dat niet iedereen zomaar binnen kan lopen en dat iedereen die wél binnenkomt daar toestemming voor heeft. We hebben de tourniquets in vele soorten en maten en voor diverse toegangen.

Wilt u vandaag nog een vrijblijvende offerte ontvangen in uw mailbox? Klik dan HIER!
Uiteraard is onze verkoop afdeling ook telefonisch bereikbaar, middels 030-8200373.
Natuurlijk kunt u ook gewoon mailen naar
verkoop@VKRC.nl